Nieuwe naam, nog betere service

Advicegroup Leclercq en Accountantskantoor Walraevens uit het Oost-Vlaamse Buggenhout gaan samenwerken. Een grotere groep betekent ook een nieuwe naam: Advicegroup & Walraevens.

Een weloverwogen samenwerking

Met de samenwerking kiezen Advicegroup Leclercq en Accountantskantoor Walraevens voluit voor groei en schaalvergroting. Het partnerschap is niet toevallig gekozen. Dankzij de uitbreiding tot de driehoek Bornem – Buggenhout – Kontich versterkt de groep zijn basis. Zo krijgt u een partner met meer slagkracht én een verbeterde dienstverlening.

Praktisch verandert er voor u niets

 • De kantoren in Bornem, Kontich en Buggenhout blijven bestaan. U kunt er nog altijd met al uw vragen terecht.
 • Rita Dielen en Frank Bruyninx zijn het gezicht van de groep. Lut Degrande blijft het gezicht van het kantoor Walraevens.
 • Uw eigen dossierbeheerder blijft uw dossier opvolgen en beheren.

U wint alleen maar

3 kantoren geven Advicegroup en Walraevens een nog steviger fundament om u veilig door zelfs de woeligste economische wateren te loodsen. U als klant krijgt er de ervaring en expertise van extra medewerkers bij. Nog sterker fiscaal, financieel en boekhoudkundig advies doet uw eenmanszaak of vennootschap verder bloeien en ontwikkelen. Zo houdt u de handen vrij om uw zaak, praktijk of bedrijf te leiden én om van het leven te genieten. Zonder financiële zorgen.

Nieuwe facturatiegegevens vanaf 1 juli

Op 1 juli veranderen onze facturatiegegevens. Pas ze aan in uw administratie.
 • Advicegroup & Walraevens
  Absveldstraat 21
  2880 Bornem
 • Btw-nummer: BE 0458.079.926
 • ING: BE75 3631 1567 3651
  KBC: BE85 4177 0804 5106
 • Erkenningsnummer BIBF: 70164847

Hebt u vragen?

Bel of mail ons gerust:
03 890 00 20
info@advicegroup.be